onsdag 2 februari 2011

Mina TÄVLINGAR!

Ny tävling i sammarbete med Personlig almanacka

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar
varför just du ska vinna.
Länka med bild via din blogg eller mejl,

Glöm inte din egen mejladress,

Tävlingen pågår till den 20 Feb
Lycka till!

Tack snälla för denna vina gåva,
en persolnig almanacka

45 kommentarer:

 1. Jag önskar vinna eftersom jag är timanställd och behöver hålla reda på mina tider. jag vill även ha en FIN kalender där jag kan anteckna min sons nya framsteg.

  ciszi@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. jag är gärna med. Har varit med o tävlat om en miljon såna här känns de som. Vill så gärna ha en och är i så stort behov av en. ( är för snål för o unna mig en, köper hellre grejer till barnen)
  Det är ju rätt mkt datuom o sånt o hålla reda på med en liten bebis som ska till bvc nu och då, en son som går på dagis o en sambo som reser bort me jobbet titt som tätt...o virrig som jag är så skulle jag verkligen behöva ha nåt o skriva upp de i så jag verkligen kommer ihåg de ;)

  hoppas på tur

  tipsat här: http://emlisch.blogg.se/tavlingsblogg/2011/february/20-febr-personlig-almanacka.html#comment

  emjo_83@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. jag är gärna med!! har precis införskattat mif en kalender men min pojkvän skulle verkligen behöva en. en snygg en gör ju att han tycker det är roligare att använda med ju. :)martina_holst@hotmail.om

  SvaraRadera
 4. åhhhh jag har varit sugen på en sådan så länge och är så avis på mina vänner om har en sådan. min motivering är för att jag aldrig någonsin vunnit en tävling som jag skickat in till. så nu hoppas jag på min tur att kunna fylla kalendern med 2 barn och alla deras tider.

  malinmal@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej! Är gärna med och tävlar, skulle verkligen behöva en almanacka att ha med mig överallt, för att hålla reda på allt som händer, och inte dubbelboka saker. Har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/02/personlig-almanacka-20feb.html mvh liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna vara med och tävla för att jag behöver verkligen organisera upp mitt liv. Jag har precis börjat jobba igen efter ett år som mammaledig och jag känner mig helt förvirrad av allt som helt plötsligt ska kommas ihåg och tider som ska passas!
  http://annastipsarblogg.blogg.se/2011/february/personlig-almanacka.html

  /annamedliteta@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Behöver verkligen en almanacka så jag kommer ihåg alla möten både privat och på jobbet. Dessutom måste man ju komma ihåg alla roligheter man vill göra här i lovet.

  Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/02/personlig-almanacka.html

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag har försökt så många gånger, och längtat så länge, efter en sådan här personlig kalender, ända sedan jag insåg att sådana fanns. Hur perfekt är det inte? Så himla bra grej! Att utforma en kalender helt efter sina egna behov, spalter för allt, så det inte blir så kladdigt och rörigt, man slipper missa något. Jag bollar varje vecka både föreläsningar, dagistider, träningspass, tider på bvc med lilleman och gud vet allt däremellan och skulle verkligen behöva en riktigt BRA kalender. Tror jag tävlat, och förlorat, i hundra liknande tävlingar nu. Men skam den som ger sig det kanske är min tur nu? Jag vill verkligen vinna. Ja, jag vill verkligen vinna! Just därför ska just jag vinna. Att man kan ha en bild på sina söta ungar på framsidan är inte fy skam det heller.

  Nu hoppas jag!
  Länken är här: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-florafie-om-en-personlig-alman.html

  Hälsningar Andrea
  andrea.sandell@gmail.com

  SvaraRadera
 9. http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/february/tavla387.html
  Jag ska vinna för att jag fyller år den 18e feb o jag skulle bli så otroligt glad då jag tävlat om en sån här mer än säkert 100 gånger utan tur!
  madeli@hotmail.se

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag har länkat från min blogg: http://mammamariam.blogg.se/2011/february/tavlar-hos-sophie.html

  Jag har suktat efter en almanacka innehållande bilder på mina barn länge men då de kostar en bra slant har det blivit att behålla jobbets vanliga enkla variant. Jag som arbetar som administratör borde dock ha en flashigare almanacka och därför hoppas jag verkligen på vinst.

  Hälsn. Mariam (mariamhernsater@hotmail.com)

  SvaraRadera
 11. Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag nyss har börjat studera och skulle behöva ha koll på alla prov och tider. Har även tänkt skaffa mig ett gymkort så ett träningschema hade vart toppen. ag är en sån förvirrad och glömsk människa så jag måste ständigt ha någon som påminner mig om allting. Men med en almanacka så behöver jag inte det utan kan bara kika i den :-)

  Har också länkat här: http://belllybus.blogg.se/2011/february/personlig-almanacka-1.html

  mail: bellybus@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag hade gärna velat vinna den till mig själv. Gav en till min sambo i födelsedagspresent nyss. Livet som nybliven mamma kan vara rätt förvirrande. Mycket att tänka på :) Man glömmer oftast bort sig själv och sätter såklart barnet i första hand. Så en liten hjälpreda för att komma ihåg viktiga saker skulle passa en mamma som var nog förvirrad och glömsk innan hon fick barn :) / Loon@live.se

  Länk till inlägget: http://loon.blogg.se/tavlingar/2011/february/personlig-almanacka-1.html

  SvaraRadera
 13. Jag ska börja plugga en vuxenutbildning nu och är vikarie på ett dagis. Det kommer bli så oerhört mycket tider att hålla reda på. Så skulle verkligen behöva en almanacka att skriva ner alla tider i!

  Många kramar från Viktoria M (pillooow@hotmail.com)

  SvaraRadera
 14. Jag har länkat här http://emmatavlar.blogg.se/2011/february/almanacka-202.html.

  Jag vill vinna för att jag är och har varit med i fler tävlingar om en sån här almanacka än jag kan räkna till. Jag är dock fd student och nybliven arbetssökande = väldigt ont om pengar. Jag har dock suktat efter en sån här i evigheter. Och jag behöver verkligen en då min gamla är slut och jag har en massa saker som är inplanerade. Så jag hoppas på en himla tur!

  emmis_soet@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag vill väldigt gärna vinna en personlig almanacka. Jag behöver den för att hålla koll på föreläsningar tentor och jobb. Att den är personlig gör det hela mycket bättre när man får designa så att den passar just en själv!

  pannan_91@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Här har jag länkat i min blogg. http://anjahakanson.blogspot.com/2011/02/tavling_624.html
  Jag vill vinna för jag lever ett hektiskt liv med barn, och skulle därför ha superbra användning av en sån här almanacka för att hålla koll på BVC-tider och möten och allt sånt, och även mina skolinlämningar o.s.v. Det är MYCKET att hålla reda på som ung mamma!

  anjahakanson@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. jag vill sååå gärna ha en sådan har tävlat och tävlat om en. jag har suktat efter den länge. hoppas på min tur.
  malinmal@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Hej! Jag är jätte gärna med och tävlar. Med två barn och två olika tim vikariat är det massor med tider att hålla reda på. Vi har förskoletider, arbetstider, tandläkartider, bvc ja allt möjligt som måste skrivas upp för annars blir det kortslutning i mitt lilla huvud :)

  En almanacka vore verkligen toppen. Som pricken över i så skulle mina fina barn få pryda omslaget om jag hade turen att vinna. Kram

  Länk till tävlings inlägget http://emmasandracaroline.blogg.se/tavlingar/2011/february/jag-tavlar.html

  Mail: Carolineviinameki@live.se

  SvaraRadera
 19. Jag har länkat på bloggen:
  http://www.teskedsmamma.se/2008/01/de-tavlingar-jag-tavlar-i.html

  och är så klart gärna med och tävlar :)

  SvaraRadera
 20. Har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/february/almanacka-202.html

  SvaraRadera
 21. Jag är gärna med och tävlar! Har länkat på min blogg http://tjalen.blogspot.com

  SvaraRadera
 22. Jag är gärna med och tävlar om den här! Skulle verkligen behöva en almanacka eftersom mitt minne totalt har spårat ur sedan dottern föddes för 8 månader sedan. Innan hade jag väldens elefantminne men så *plopp* så försvann det någonstans så här hemma ligger det lappar överallt med uppskriva tiders om jag ska komma ihåg. En almanacka skulle med andra ord verkligen komma till användning här hemma! :)

  + länkat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/february/personlig-almanacka-202.html

  /Sandra
  sandra.li@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Även lilla jag har kämpat och kämpat om denna Almanacka, men utan någon framgång.. Jag har faktiskt i över ett år velat ha en "Personlig almanacka" och vet precis hur jag vill att den skall se ut, har faktiskt till och med varit inne på sidan och gjort en, men för mig blev det för dyrt, ca 300 kronor och det har inte min tunna plånbok råd att lägga ut.. Men gaah, vill vill vill så gärna ha den, så nu håller jag tummarna och hoppas att min otur vänder till tur istället. många kramar ifrån Petra. tyvärr har jag inte någon blogg annars hade jag länkat dit DIREKT , :) .. duegully@hotmail.com är min adress.

  SvaraRadera
 24. Är student och har inte mycket pengar att lägga ner på saker, bidraget räcker inte långt .. I skolan har man mycket saker att hålla koll på och det skulle passa perfekt att ha och hålla koll på allt, som den virrpanna jag är! Hoppas verkligen på vinst har spanat på en sån här länge!!

  madelen94@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag är en mamma till en helt underbar dotter som är 1 år. Detta skulle va helt perfekt för oss. Vi är mkt ute på äventyr. Skulle va bra att skriva ner läkarbesök, lektid, kalas o.s.v. Dessutom så lever ja inte så mkt på mammapeng utan de mesta på min sambo. Nu håller vi (jag & Majken) våra tummar.

  länkat: http://matchukgirl.blogg.se/2011/february/almanacka-202.html

  Min mejl: Karlsson84@hotmail.com

  Ha en toppen kväll //Linda & Majken

  SvaraRadera
 26. Åh jag vill så gärna vinna denna tävling för jag behöver verkligen en ny kalender, men inte bara det. Jag behöver en fin PERSONLIG kalender som jag ser att jag har chansen att vinna här. Jag skulle då ha en bild på min nyfödda lillebror på framsidan. Älskar min lillebror, det är 20 års ålderskillnad mellan mig och min lillebror så han är verkligen speciell. :)

  SvaraRadera
 27. Jag är glömsk och behöver HJÄLP!!! En snygg almanacka tappar jag inte bort:)
  Mvh Annelie M
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Hej, jag vill jättegärna vara med! Sparar pengar just nu och försöker hålla mig borta från shoppingcenter. Därför vore det toppen att få en kalender hemskickad GRATIS (:D) så förlorar jag inget i pengar på att ha ordning och reda.
  Kram ninalundin@telia.com

  SvaraRadera
 29. Jag är gärna med :) Det finns så mycket saker att komma ihåg, så därför skulle det ju passa perfekt med en almanacka. Jobbtider, tandläkare, möten, födelsedagar, ja you name it :)

  ericaajohansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Mitt liv är helt beroende av min almanacka. Eftersom jag ständigt har den med mig vore det kul med en helt egen, som är anpassad just för mig. Det fina med personlig almanacka är ju inte att bara utsidan är snygg utan att man kan göra insidan som man vill ha den.

  En länk har du här:

  http://evamar.blogg.se/2011/february/almanacka-20-feb.html

  Jag vill helst inte skriva min mejl så här öppet så jag hoppas att det är ok att du når mig via en kommentar på bloggen. :)

  SvaraRadera
 31. Skulle gärna vilja skapa min egna personliga almanacka så självklart är jag med och tävlar på din sida!

  SvaraRadera
 32. Jag är gärna med!
  En egendesignad almanacka är ju toppen, gärna med en bild på ungarna på framsidan så man blir glad varje gång man tar fram den. Att sedan insidan blir exakt som jag vill är suveränt.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/02/20-feb-vinn-personlig-almanacka.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 33. Min länk: http://majblomma.blogg.se/timeaftertime/2011/february/personlig-almanacka-201.html

  Jag skulle vilja vinna den personliga almanackan till min syster eftersom att hon är så dålig på att passa tider och hålla koll på saker. Hon behöver hjälp! Sist vi skulle ses var hon 1 timme försenad så om jag vann den här till henne skulle det underlätta MITT liv också.

  Hoppas på tur!

  SvaraRadera
 34. Vill absolut vara med och tävla och hoppas på turen då jag är en riktig lapplisa med lappar sittandes överallt. Och med tre barn så blir det en massa lappar med olika tider överallt. Skulle därför vara toppen med lite mer ordning och reda

  Länkar här
  http://familjengranberg.blogg.se/2011/february/vinn-en-personlig-almanacka-2.html

  Hoppas på tur
  Kram Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Hej!
  Min länk: http://elegantaelvira.blogg.se/2011/february/sophie-s-vardag.html

  Jag har sen 3 år tillbaka varit väldigt sjuk i ätstörningar och fick för ett år sen göra en utredning om jag hade något funktionshinder. Det visade att jag har diagnoserna ADD och Asperger syndrom. De gör mig väldigt slarvig och glömmer lätt saker, ofta viktiga saker också.. För att komma ihåg möten hos psykologen, läkaren och för att komma i håg att även planera in roliga saker behöver jag den här almanackan. Har tyvärr inte råd att köpa den själv annars hade jag gjort det för länge sen.
  + jag fyller år på måndag den 21/2. Det skulle vara en perfekt födelsedagspresent ju ! ;)

  min mail - Hannarebeckap@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Vill verkligen ha en almanacka som inte alla andra har. En som jag kan sätta min personliga prägel på och känna att den tillhör mig och min smak

  Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/02/personlig-almanacka_16.html

  SvaraRadera
 37. hoppas jag har turen på min sida. Är trött på att vara lapplisa och glömma bort saker här hemma. Håller koll mina tider, min sons, kattens p-piller, sambons möten, tvätt tider etc. Och nu i maj mina oregelbundna arbetstider. Vardagen skulle underlättas väldigt om jag vann detta fina pris.

  SvaraRadera
 38. Jag ska vinna för att jag går omkring med små post-it lappar i fickorna, handväskan och lite överallt för att jag inte har någonstans att skriva ner det så jag vet vart det är..

  SvaraRadera
 39. Jag trodde att jag inte skulle behöva en almanacka under föräldraledigheten, men så fel jag hade... En massa tider att passa och hittills har jag klarat av att komma ihåg allt, men snart kommer jag att missa nåtot. Har länkat här: http://muminmammatavlar.blogspot.com/2011/02/personlig-almanacka_17.html
  Camilla
  muminmammaliv@gmail.com

  SvaraRadera
 40. Hejsan!
  Jag är gärna med och tävlar.

  Jag känner att jag skulle behöva planera min tid på ett bättre sätt. Jag är en ung ensamstående mamma så ibland är de svårt att kunna planera sin tid på ett effektivt sätt.
  De skulle vara suveränt att ha en almanacka där man kan anteckna allt man ska få gjort.

  Har länkat:
  http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2011/february/20-feb-vinn-personlig-almanacka.html

  Mvh//Anna Vid
  melinasmamma@live.se

  SvaraRadera
 41. Hej!
  Jag vill självklart vara med och testa lyckan även jag! Länkar såklart också och det inlägget hittar du här: http://theotott.blogg.se/2011/february/20-feb-vinn-personlig-almanacka.html

  Motiveringen då?
  Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll. I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och oftast en jädrans bra en sådetså, jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänas inte detta att firas så sig? Med en personlig almanacka, endast för mig?

  Kram så länge!

  SvaraRadera
 42. som mamma till en busig tvååring och en tvåmånaders bebis är de lätt att blanda ihop datum.. det är träffar hit och dit på BVC, utvecklingssamtal på dagis, föräldragrupper och sen så reser barnens pappa en del i jobbet numera De säger ju att minnet är bra men kort på en del..mitt minne är inte ens bra..haha!
  hoppas på tur nu!!

  har tipsat här: http://emlisch.blogg.se/tavlingsblogg/2011/february/20-febr-personlig-almanacka-1.html#comment

  emjo_83@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Jag skulle vilja vinna denna almanacka till min bror, som har det ganska snurrigt i sin vardag,
  med träningar, skolan m.m

  Har ingen blogg själv, men har tipsat mina vänner, samt skickat ett mejl till dig,

  Tack för en bra blogg.
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 44. Vinnaren har pressenterats under ´"vinnare" både i den vänstra spalten o längt upp, :)
  Vinnaten blev iaf MARIA,

  SvaraRadera