måndag 1 augusti 2011

Alva Intensiv cellulit kräm


Har fått denna produkt från Caredirect.se
Ska bli spännande att prova denna på bla mina Skinkor. hihi
Där kan man ju alltid hitta än o annan Ceelluit.

Alva Intensiv cellulit kräm
Testvinnande cellulit kräm mot celluliter och apelsin hud. Igentligen en cellulitkräm som fungerar! Två av tre kvinnor över 30 år känner till problem med apelsinhud. Alvas intensiv cellulitkräm ( intensiv refining cream) bekämpar cellulter och apelsinhud med att kombinera 2 högst effektiva ingredienser. Båda dessa ekologiska den dubbla behandlingen mjukgör, stramar och regenerar slapp hud.

Två aktiva ingredienser: Koffein från ekologiska kaffebönor rensar apelsinhud vävt i huden, och tar bort vattensamlingar. Vidare aktiverar koffein enzymet med att krympa och och bryta ner fett, L-arginine optimerar modefikationen av proteiner, vid att konsekvent strama muskler och problem områden i huden kontrollerat ekologisk jojoba olja sheabutter och kakao smör behandlar och tillför huden fuktighet.


Alva intensiv cellulitkräm har inte funnits så länge på marknaden men har redan gjort sig ett namn på marknaden speciellt bland hudterapeuter och hudspecialister, och blev kårad till testvinnare i en test av cellulitkrämer i England.

Mer om test resultaten kan du läsa om här
Pris: 399:- Gratis frakt givetvis. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar