torsdag 12 april 2012

Växthus, Orangeri el Drivhus?

Den dag vi får större tomt
ska jag ha ett eget växthus. :)Detta hus tillåter dig att använda det som både och! Den generösa takhöjden om 2,52 m gör huset mycket rymligt och både människor och växter trivs här.
Huset levereras med 4 mm tjockt glas i hela banor vilket gör det elegant utan skarvar i glasen. Glasen fästes med en gummilist vilket gör att man även slipper clipsen.
Huset har dubbla skjutdörrar vilka kan placeras på vilken av de tre gavlarna man vill. Det är hela 4 takluckor och en sockel ingår i priset!Standardväxthus i trä

Våra standardväxthus i trä finns i bredderna 2,6, 3,5 och 5 meter. Växthusen levereras i önskad längd, varje sektion är 0,4 meter. Sadeltaket har 39 graders vinkel.
Växthusen levereras som en byggsats som monteras på en 40 cm hög sockel.
Gavlarna kan förses med enkel- eller pardörrar. Placeras en dörr på långsidan bör sockeln göras högre. Möjligheter finns att klä en långsida med brädor eller bygga upp väggen med lecablock eller tegel.
I leveransen ingår allt utom grund och sockel. Växthusen monteras på cirka två dagar av två personer, därefter sker glasning och färdigstrykning

Växthus av gamla fönster:

 
 
foto: viivilla
 

Drivhus


Foto: Weibull´s


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar