onsdag 28 november 2012

Julklappar

Passade på att beställa några julklappar,
från minimango nu när de har 50%
 
 

Våra nallar är perfekta att ha för dem som har lite svårt att sova, har magont eller kanske spända muskler eller leder. Naturligtvis passar de även perfekt för alla som bara vill ha en varm och gosig nalle att mys och värma sig med.
Alla produkter är av högsta kvalitet och är CE-märkta. Våra varma vänner fungerar även bra för barn under 2 år, men kontrollera alltid att nallen inte är för varm innan du ger den till ditt barn.
Uppvärmningstiden är 90 sekudner i max 800W och den håller sedan värmen i ca 1 ½ timme. Se bara till att nallen får rotera fritt i mikrovågsugnen så att den inte bränns om den skulle fastna i ett visst läge. Sedan är den uppvärmda nallen färdig att använda!
Fyllnigen består av en speciellt utvecklad (korn/vete)hirs-fyllning som är specialbehandlad och med en lätt doft av lavendel. Denna är idealistisk för att hålla värmen länge och sjävklart kan man värma nallarna om och om igen.
Har man ingen mikrovågsugn går det faktiskt bra i vanlig ugn också.. 100 grader i 10 min, läggs på en tallrik eller bakplåtspapper. Man kan även använda nallarna som en lugnande kylpåse. Lägg nallen i en plastpåse och stoppa ner i frysen i någon timme.
Vi har Varma Vänner i 6 olika modeller (De är ca. 30cm stora)
En klassiker som aldrig går ur tiden! En lika lärorik som rolig leksak i skumgummi. Starta med att bygga ihop det lite enklare 2D-pusslet, för att sedan gå vidare och bygga en kub i 3D av samma pusselbitar. 6 olika färger, med varierande svårighetsgrad och när man klarat av allihop kan man ge sig på den slutgiltiga utmaningen: att bygga ihop alla 6 kuber till en stor med 24 bitar! Väldigt lärorikt för barnen som får utveckla sitt logiska tänkande
Myspåsen:I myspåsen ingår blommig falukorv, apa, hus, råtta, krokodil och kanelbulle.
Kanelbulle: En sockerbagare… eller Baka, baka kaka…
Falukorv: Jag vill ha blommig falukorv…
Apa: Fem små apor hoppade i sängen…
Hus: I ett hus i skogens slut…
Råtta: Var bor du lilla råtta…
Krokodil: Nyss så träffade jag en krokodil…


 
Klister blommor till Hilmas fönster.
perfekta eftersom Hilma inte har några fönsterbrädor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar