tisdag 14 maj 2013

Morsdag!

Här har jag hittat en riktigt bra Morsdagspresent till mig.
Läs detta Markus. :)

Ja, som ni vet så renoveras det en del här hemma, och det kommer inte bli mindre av den aktiviteten ute, nu när vi ska bygga en Lekstuga med uteservering, en klätterställning och ett soldäck i sommar. Att dona med sådana saker iförd vanliga jeans eller mjukisbyxor är inte alltid att föredra, det kan jag lova!

Så hittade jag billigaarbetsklader.se där det fanns en mängd bra kläder till shyssta priser, sånt uppskattas. Det fanns bla 2st olika  rosa arbetsbyxa och en rosa hantverksbyxa.

Sen kommer vi till den biten med att handla kläder över internet. Men eftersom Protecty arbetskläder erbjuder både öppet köp (30dagar), fri returfrakt, gratis byte och 100% nöjdkundgaranti så känns det faktiskt både säkert och bra.

Rosa hantverksbyxa i en unik specialproduktion som bara finns hos oss. En byxa som verkligen sticker ut.

2 löst hängande spikfickor, den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor, fickorna förstärkta med Cordura® / 2 framfickor med extra tygvidd / D-ring / 2 bakfickor med extra tygvidd / Hammarhank / Tumstocksficka med verktygshållare och pennficka, allt i Cordura®, bekvämt placerad över sidsömmen och lös i botten / Telefonficka med lock / Benficka med lock och extra ficka med dold id-kortsficka / Knivknapp och -hälla / Förböjda ben med knäfickor av 100% Cordura®, öppning inifrån och reglerbar höjd av knäskyddet.

Material:
100% bomullstwill. Vikt 300 g/m2. Infärgad i efterhand.

Storlekar:
Dam C34-C50, Herr C46-C56 (övriga herrstorlekar efter beställning)

Färger:
4416 Ceriserosa/Mörkgrå (Färgen är mattare och något mer rosa än vad som framgår av bilden. Knäskydden är mörkgrå, inte svarta)

OBS! Byxan är i grunden en Fristads målarbyxa BM-259/258-00 som via vår försorg och vårt ansvar har ändrats. Plagget är professionellt infärgat i en mörkrosa/cerise färg. Plagget är inte helt färgbeständig eftersom det är ett bomullsplagg dvs att den kommer att blekna något efterhand som det tvättas. Viss färgavvikelse mellan olika plagg kan förekomma. Plagget har vita sömmar. Viss leveranstid, upp till 15 arbetsdagar kan förekomma.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar