onsdag 14 augusti 2013

Mitt i veckan!

Onsdag, och redan mitten på denna vecka.
Jag Började med att hänga tvätten imorse, i hopp om att det skulle bli finväder som det såg ut. Men det dröjde inte länge innan första skuren kom. 
Jag borde fatta det, för så fort jag ska hänga ut tvätten började det regna. 

In med allt som inte fick bli blött, fick fick tvätten hänga kvar. 
Nu är både förrådet och garaget ordentligt städade. Man kommer fram över allt, och man ser alla saker som finns där inne. Det tog mig en stund av fm, medan Markus kvistlackade furun i lekstugan. Men så här efteråt är det hur skönt som helst. Fick t.om Markus att städa undan alla plankor som har blivit över efter lekstugebygget. Så nu är det även ordning på dessa. 

Vi var in till stan och birsta idag igen för att uträtta några ärenden. Blev även handling på Ica maxi. Det som inte fanns igår inhandlades idag. 
Hilma och jag fyndade lite till lekstugan.
Bl.a. En till solstol, så de har varsin. Imili hade fått en tidigare av mormor, och det har varit en massa bråk om vems det är. 
Men ku ska det väl ändå vara lugn och ro över detta. Det blev även en plastmatta i vitt och cerise för 79kr, 2st pärmar till tjejernas diplom för 10kr/st, en vsttenkanna till mig genom att vinden förstörde den förra. Tycker den var super bra, genom att den var helt öppen upptill. (Bild kommer senare) ett par gummistövlar till imilia, hon har ett par i stl. 20 ftån PoP. men de är gör småa och ett par stl.21 från Trethorn, de är ist gör stora. och då blev det lite annat smått och gott. Nu på kvällskvisten har vi hunnit baka. 
En brownie med walnötter, som toppades med varma hallon. 


Markus har gjort klart kioskluckan till lekstugan, kapat pinnar till jordgubbskydd som ska sitta på våra pallkragar. 

Imorgon blir det till att kapa klart alla ribbor till staketet, & börja grundmåla ribborna & innerväggarna i lekstugan. 

Just nu ligger jag i ett skönt varmt bubbelbad med bara levandeljus. 
Detta kallas verkligen egentid, när familjen t.om går ut för att leta efter en. Tihii. Då har jag smugit undan bra. :) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar